HL16.1Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëPjatë dushi-bërryl DN40 me valvul 6/4"  HL511NPërmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteSifon për pjatë dushi DN50 vertikal për hapje shkarkimi d 90mm me koperturë inoksi d 114mm  HL513/SPërmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteRakorderi për pjatë dushi DN40 vertikal me koperturë inoksi d 86mm  HL513/S.0Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteRakorderi për pjatë dushi DN40 vertikal  HL514Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteSifon për pjatë dushi DN40/50x6/4" horizontal me nyje sferike, disk valvular 6/4", sitë flokësh HL526 dhe kalpëtim valvular  HL514/S.1Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëKoperturë inoksi d 86mm  HL514/S.11Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëKoperturë flori d 86mm  HL514/S.2Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëKoperturë tunxh i pandryshkshëm d 86mm  HL514/S.3Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëKoperturë e bardhë d 86mm  HL514/SNPërmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteSifon për pjatë dushi DN40/50x6/4" horizontal me lidhje nyje sferike dhe koperturë inoksi d 86mm  HL514/SN.0Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteSifon për pjatë dushi DN40/50x6/4" horizontal me lidhje nyje sferike  HL514/SN-80Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteSifon për pjatë dushi DN40/50x80mm horizontal me lidhje nyje sferike dhe koperturë inoksi d 86mm  HL515Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëTub pleksi 100mmx6/4"  HL515/SPërmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëTub pleksi 98x38mm  HL517Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëTub pleksi 105x80mm  HL520FPërmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteSifon për pjatë dushi i sheshtë DN40/50 me nyje rrotulluese për hapje shkarkimi d90mm dhe koperturë inoksi  HL520F.0Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteSifon për pjatë dushi i sheshtë DN40/50 me nyje rrotulluese për hapje shkarkimi d 90mm  HL520FEPërmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteFlat shower trap DN40/50 with ball-joint for waste holes d 90mm and stainless steel coverplate d 113mm  HL521Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteSifon për pjatë dushi i sheshtë DN40 me nyje sferike për hapje shkarkimi d 90mm dhe koperturë d 113mm inoksi  HL521.1Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëKoperturë inoksi d 113mm  HL522.1Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëKoperturë inoksi d 113mm  HL522.11Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëKoperturë flori d 112mm  HL522.2Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëKoperturë tunxh i pandryshkshëm d 112mm  HL522.3Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëKoperturë e bardhë d 112mm  HL522VPërmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteSifon për pjatë dushi DN40/50 me nyje rrotulluese për hapje shkarkimi d 90mm, lidhje për bërryl për lavatriçe HL19.2 pa kundërmim dhe koperturë inoksi d 112mm  HL522V.0Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteGotëz sifon për pjatë dushi DN40/50 me nyje rrotulluese për hapje shkarkimi d 90mm me lidhje për bërryl për lavatriçe HL19.2 pa kundërmim  HL524Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteSifon për pjatë dushi DN50/40x6/4" horizontal me që nxirret tub vertikal, lidhje me nyje sferike dhe koperturë krom d 75mm  HL525Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëSitë flokësh 5/4"  HL526Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëSitë flokësh 6/4"  HL570Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteHL570 FlexBox e plotësuar me set instalimi për pjata dushi të rrafshta, me kapak inoksi  HL570.0Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteHL570.0 FlexBox pa kapakun e sipërm  HL570.0-PlanPërmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteHL570.0-Plan FlexBox pa kapakun e sipërm  HL570KPërmbledhja e artikullit / vaska dushi / produkteTrup ujëmbledhësi HL570(.0) me 3 kënde fiksuese, me kapak mbrojtës.  HL5000Përmbledhja e artikullit / vaska dushi / pjesë shtesëÇelës montazhi