HL80Catalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacionishkarkues ballkoni dhe tarrace DN50/75 i rrotullueshëm me kllapë kundërmimi rezistente ndaj ngricës, 123x123mm / 115x115mm  HL80-3020Catalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacioniShkarkues ballkoni dhe tarrace DN50/75 i rrotullueshëm, me kllapë kundërmimi rezistente ndaj ngricës dhe kornizë grile për me pllaka 132x132mm / 112x112mm  HL80RCatalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacioniShkarkues ballkoni dhe tarrace DN50/75 i rrotullueshëm me kllapë kundërmimi rezistente ndaj ngricës, kapuç pilete rrethore d 133mm / d 112mm  HL81GCatalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacioniShkarkues ballkoni dhe tarrace DN50/75 i rrotullueshëm me kllapë kundërmimi rezistente ndaj ngricës, 150x150mm / 137x137mm gize  HL92Catalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacionishkarkues ballkoni dhe tarrace DN40 vertikal, 100x100mm / 94x94mm  HL310N.2Catalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacionishkarkues ballkoni dhe tarrace DN50/75/110 vertikal me kllapë kundërmimi rezistente ndaj ngricës, 123x123mm / 115x115mm  HL310N.2-3020Catalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacioniShkarkues ballkoni dhe tarrace DN50/75/110 vertikal me kllapë kundërmimi dhe kornizë grile për me pllaka 132x132mm / 112x112mm  HL310NKHCatalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacioniShkarkues për ballkon dhe tarracë DN50/75/110 me manshetë bitumi  HL3100TCatalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacionishkarkues ballkoni dhe tarrace DN75/110 vertikal me kllapë kundërmimi rezistente ndaj ngricës, 145x145mm / 138x138mm  HL3100TGCatalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacioniDrain DN75/110 vertical with frost-proof stench flap, cast iron frame 190x190mm, cast iron grate 175x175mm  HL3100THCatalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacioniShkarkues ballkoni dhe tarrace DN75/110 vertikal me manshetë bitumi dhe kllapë kundërmimi rezistente ndaj ngricës, 145x145mm / 138x138mm  HL3100THGCatalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacioniDrain DN75/110 vertical with bitumen flange, frost-proof stench flap, cast iron frame 190x190mm, cast iron grate 175x175mm  HL3100THKCatalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacioniShkarkues për ballkon dhe tarracë DN75 vertikal me manshetë bitumi  HL3100TKCatalog / shkarkim tarrace / vertikalisht / fllanxhë guarnacioniShkarkues për ballkon dhe tarracë DN75/110 vertikal

Cookies/Web-Analysis

This site uses Google Analytics. These cookies may track things such as how long you spend on the site and the pages that you visit so we can continue to produce engaging content.